Son Güncelleme: 17 Mayıs 2024 23:35:34

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Trabzon Vakfı, Trabzon Kültür ve Dayanışma Derneği kurucularından, onursal başkanımız 1948 Trabzon Araklı doğumlu
SELAHATTİN ALİOĞLU
vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi 26 Temmuz 2023 Çarşamba günü Trabzon Araklı Merkez Camii'nde kılınacak ikindi namazından sonra Konakönü Aile mezarlığına defnedilecektir.

Trabzon Vakfı ve Derneği adına Merhuma Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yayınlanma Tarihi : 25 Temmuz 2023

Dernek Yönetim Kurulu ve Vakıf Üyemiz Fatmanur Cumalıoğlu'nun eşi
ERDOĞAN CUMALIOĞLU
vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi, 10 Temmuz 2023 Pazartesi günü Hacı Bayram Camii'nde kılınacak ikindi namazından sonra Karşıyaka mezarlığına defnedilecektir.

Yayınlanma Tarihi : 10 Temmuz 2023

Vakıf ve Dernek üyemiz Eski Köprübaşı Belediye Başkanı
MUSTAFA SANCAK
vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi, 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü Köprübaşı Merkez Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra aile mezarlığına defnedilecektir.

Yayınlanma Tarihi : 1 Temmuz 2023

Dernek Başkanımız Necmettin Saral'ın yeğeni
KENAN SARAL
vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi, 22 Haziran 2023 Perşembe günü Karşıyaka Camii'nde kılınacak ikindi namazından sonra Karşıyaka mezarlığına defnedilecektir.

Yayınlanma Tarihi : 21 Haziran 2023

Vakıf ve Dernek üyemiz Kudret Emiroğlu hocamızın babası
RECEP EMİROĞLU
vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi, 20 Haziran 2023 Salı günü Küçükesat Merkez Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra Karşıyaka mezarlığına defnedilecektir.

Yayınlanma Tarihi : 19 Haziran 2023